ارزیابی لاینهای خالص نوترکیب گندم نان از نظر برخی صفات زراعی و مورفولوژیکی   مهدی تقی زادگان1، مجید نوروزی2*، سعید اهری زاد3   دانشآموخته کارشناسی ارشد اصلاح نباتات گروه به نژادی و بیوتکنولوژی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز دانشیار گروه بهنژادی و بیوتکنولوژی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز […]

مقاله رایگان:بررسی ترکیب پذیری و نحوۀ توارث برخی صفات مورفولوژیکی در گندم نان در شرایط تنش خشکی با بهره گرفتن از تجزیۀ دی آلل

          بررسی ترکیب پذیری و نحوۀ توارث برخی صفات مورفولوژیکی در گندم نان در شرایط تنش خشکی با بهره گرفتن از تجزیۀ دی آلل   حسن عبدی1*، عادل اسدزاده2 و محمدرضا بی همتا3   مربی پژوهشی، بخش اصلاح و تهیۀ نهال و بذر، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران […]

دانلود پایان نامه ارشد:تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به كمك پیریدوكسین بر روی شاخص‌های جوانه زنی بذر گندم نان

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : کشاورزی گرایش :زراعت عنوان : تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به كمك پیریدوكسین بر روی شاخص‌های جوانه زنی بذر گندم نان

پایان نامه ارشد: بررسی تأثیر تاریخ های مختلف کاشت برخصوصیات فیزیولوژیکی رشد و نمو ارقام و لاین های گندم نان در منطقه بروجرد

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی تأثیر تاریخ های مختلف کاشت برخصوصیات فیزیولوژیکی رشد و نمو ارقام و لاین های گندم نان در منطقه بروجرد

دانلود پایان نامه ارشد:تعیین ارقام مقاوم به زنگ قهوه ای Puccinia recondita f.sp. tritici و تجزیه علیت در گندم نان در خرم آباد

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش:زراعت و اصلاح نباتات عنوان:تعیین ارقام مقاوم به زنگ قهوه ای Puccinia recondita  f.sp. tritici  و تجزیه علیت در گندم نان در خرم آباد

دانلود پایان نامه ارشد:مطالعه فونستیك سن‌ها Insecta Heteroptera در مزارع گندم و شناسایی دشمنان طبیعی سن گندم Eurygaster integriceps Puton در شهرستان گرمسار

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش:حشره شناسی کشاورزی عنوان:مطالعه فونستیك سن‌ها Insecta Heteroptera در مزارع گندم و شناسایی دشمنان طبیعی سن گندم Eurygaster integriceps Puton در شهرستان گرمسار

پایان نامه محاسبه و ارزیابی اثر پارامترهای مختلف بر نحوه توزیع دما در نان طی فرایند پخت به کمک دینامیک سیالات محاسباتی

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی-صنایع غذایی عنوان: محاسبه و ارزیابی اثر پارامترهای مختلف بر نحوه توزیع دما در نان طی فرایند پخت به کمک دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) سال تحصیلی1392-1391   (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد […]

پایان نامه آنالیز کاریوتیپ و تنوع سیتوژنتیکی گندم­های اینکورن ایران

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی دانشگاه ایلام دانشکده کشاورزی پایان نامه دوره کارشناسی ارشد در رشته کشاورزی (اصلاح نباتات)   آنالیز کاریوتیپ و تنوع سیتوژنتیکی گندم­های اینکورن ایران   دی 1391 (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است) تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه : (ممکن […]

پایان نامه پیش‌بینی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر رشد اقتصادی ایران

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان دانشکده مدیریت و اقتصاد پایان‌نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته اقتصاد گرایش علوم اقتصادی پیش‌بینی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر رشد اقتصادی ایران با بهره گرفتن از شبکه‌ها‌ی عصبی استاد مشاور: دکتر حسین اکبری‏فرد بهمن ماه  1389 (در فایل دانلودی […]

پایان نامه ارشد: مقایسۀ روش های کاشت روی پشته و مرسوم در عملکرد گندم فلات و بازدۀ آبی در منطقۀ مشهد

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: مکانیزاسیون کشاورزی عنوان : مقایسۀ روش های کاشت روی پشته و مرسوم در عملکرد گندم فلات و بازدۀ آبی در منطقۀ مشهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش مکانیزاسیون کشاورزی عنوان: مقایسۀ روش های کاشت روی پشته […]

پایان نامه سنتز نانو ذرات سلولز کونژوگه با طلا و بررسی قابلیت جذب سم دیازینون توسط آن

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: علوم و صنایع غذایی عنوان : سنتز نانو ذرات سلولز کونژوگه با طلا و بررسی قابلیت جذب سم دیازینون توسط آن دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی گرایش : علوم و صنایع غذایی عنوان: سنتز نانو ذرات […]

پایان نامه تجزیه پروتئوم ریشه گندم تحت تنش کلرید سدیم

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان : تجزیه پروتئوم ریشه گندم تحت تنش کلرید سدیم پردیس بین المللی ارس  دانشگاه تبریز پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان: تجزیه پروتئوم ریشه گندم تحت تنش کلرید سدیم استاد راهنما: دکتر محمود تورچی

پایان نامه: تاثیر ترکیبی صمغ کتیرا، امولسیفایرهای سدیم استئاروئیل لاکتیلات(SSL)و گلیسرول منو استئارات(GMS)بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان : تاثیر ترکیبی صمغ کتیرا، امولسیفایرهای سدیم استئاروئیل لاکتیلات(SSL)و گلیسرول منو استئارات(GMS)بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته ی مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش […]

پایان نامه ارشد: بررسی و مقایسه سویه های تجاری مخمر نانوایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری نان صنعتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی و مقایسه سویه های تجاری مخمر نانوایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری نان صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه كارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش  میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان: بررسی […]

پایان نامه: بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی،علوم وصنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم وصنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی […]

پایان نامه ارشد: بررسی ساختار تنوع ژنتیکی جمعیت های گندم نیای وحشی Aegilops crassa در ایران

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : اصلاح نباتات عنوان : بررسی ساختار تنوع ژنتیکی جمعیت های گندم نیای وحشی Aegilops crassa در ایران با بهره گرفتن از نشانگرهای بین ریزماهواره ژنومی و صفات ریختی

پایان نامه ارشد: ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاین های امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : اصلاح نباتات عنوان : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاین­ های امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگر­های مولکولی

پایان نامه ارشد: بررسی اثر سویه های منتخب باکتری خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه در منطقه بجنورد

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی اثر سویه های منتخب باکتری خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه  در منطقه بجنورد

دانلود پایان نامه: بررسی اثر متقابل تراکم­ گیاهی با مواد تغذیه­ای در رقابت گندم Triticum aestivum L. با علف­های هرز

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی اثر متقابل تراکم­ گیاهی با مواد تغذیه­ای در رقابت گندم  Triticum aestivum L. با علف­های هرز

دانلود پایان نامه ارشد:مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم­های نانونقره و پلی اتیلن معمولی بر رشد انواع قارچ نان

مقدمه: در این پژوهش با توجه به خاصیت ضد میکروبی و مقاومت بسته های محتوی نانوذرات نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در مقابل نفوذ گازها از جمله اکسیژن، تاثیر این بسته ها بر فلور قارچی نان های مصرفی با بسته های پلی اتیلن رایج مورد مقایسه قرار گرفت. این مطالعه تجربی در رابطه با افزایش زمان ماندگاری نان های مصرفی به اجرا در آمده است. مواد و روش ها: ابتدا بصورت تصادفی از 6 نوع نان تولیدی 12 نانوایی منطقه 2 شهر تهران، تعداد 144 نمونه قرص نان تهیه شد. نمونه های نان اخذ شده در پوشش های نانویی 3% ، 5% ، 10% و پلی اتیلن معمولی(شاهد) قرار داده شد و در روزهای 1، 3، 7، 14 و 28 در سه تکرار بر اساس استاندارد ملی ایران تحت کنترل و آزمایشات میکروبی قرار گرفت. یافته ها: نتایج نشان داد که اثر نوع فیلم و مدت نگهداری به عنوان عوامل اصلی بر فلور قارچی نان معنی دار بوده است. کمترین میزان رشد انواع قارچ با 14 درصد مربوط به فیلم نانویی 10درصد و بیشترین میزان رشد انواع قارچ با 42 درصد مربوط به پوشش پلی-اتیلن می باشد(001/0P<). با افزایش مدت روزهای نگهداری تعداد انواع قارچ افزایش یافته است ولی این افزایش در اکثر موارد در نوع نان و نوع قارچ یکسان نبود و تفاوت معنی داری با یکدیگر داشت(001/0 P=). نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده چنین می توان گفت که استفاده از پوشش های حاوی نانوذرات نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم برای بسته بندی نان با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و در راستای ارتقای امنیت غذایی نسبت به پوشش های پلی اتیلن ارجعیت دارد و استفاده از این نوع پوشش ها در صنایع پخت توصیه می گردد. کلید واژگان: زمان ماندگاری، فیلم های نانویی، قارچ، نانوذرات نقره، نان

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...