کبررسی تاثیر افزودن متیونین به جیرههای حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای عربیپایان نامه ارشد |
-
کبررسی تاثیر افزودن متیونین به جیرههای حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای عربیپایان نامه ارشد
دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی
گرایش : تغذیه دام
عنوان : بررسی تاثیر افزودن متیونین به جیرههای حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای عربی
دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی
گروه علوم دامی
پایاننامه کارشناسی ارشد تغذیه دام
عنوان
بررسی تاثیر افزودن متیونین به جیرههای حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای عربی
استادان راهنما
دکتر محسن ساری
دکتر طاهره محمد آبادی
استادان مشاور
دکتر محمد بوجار پور
دکتر سمیه سالاری
شهریور 1393
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
عنوان………………………………………………………………………………………………………………….. صفحه
فصل اول: مقدمه
1-1 مقدمه. 2
2-1 فرضیهها 5
3-1 اهداف اصلی.. 5
4-1 نوآوری.. 5
فصل دوم: بررسی منابع
1-2 پوست انار. 7
1-1-2 تاریخچه انارکاری در ایران و جهان. 8
1-2-2 گیاه شناسی انار. 8
1-2-3 ترکیبات شیمیایی پوست انار. 9
2-2 ترکیبات فنولیک… 11
3-2تاننها 11
3-1-2ساختار شیمیایی و انواع تانن.. 12
4-2 اثرات تانن بر نشخوارکنندگان. 13
4-2-1 اثرات تاننهای متراکم 13
4-2-2 اثرات تاننهای قابل هیدرولیز. 13
5-2 اثرات بازدارنده تانن بر درشت ملکولها 14
5-1-2 اثرات تانن بر پروتئین.. 14
5-2-2 اثرات تانن بر قابلیت هضم پروتئین.. 16
6-6 اثرات تانن بر قابلیت هضم ماده خشک… 16
7-2 اثرات تانن بر مصرف خوراک.. 17
8-2 تاثیر تانن بر pH شکمبه. 18
9-2 تاثیر تانن بر تولید آمونیاک در شکمبه. 19
10-2 تاثیر تانن بر تولید پروتئین میکربی در شکمبه. 20
11-2 تاثیر تانن بر تعادل نیتروژن. 21
12-2 اثر تانن بر تخمیر میکروبی شکمبه. 22
13-2 تانن و میکروارگانیسمهای شکمبه. 24
14-2 متابولیسم تانن در شکمبه. 24
15-2 تانن و پلیاتیلنگلیکول. 25
16-2 عادت پذیری آزمایشی و طبیعی به مصرف تانن.. 26
17-2 تانن و آزمون تولید گاز. 29
18-2 ساختار و وظایف بیولوژیکی متیونین.. 31
18-1-2 متابولیسم متیونین.. 34
18-2-2 متابولیسم متیونین در میکروارگانیسمها 39
فصل سوم: مواد و روشها
1-3 محل و زمان انجام آزمایش… 42
2-3 تهیه مواد خوراکی.. 42
3-3 مشخصات مکملهای مورد استفاده 43
4-3 تیمارهای آزمایشی.. 43
5-3 آزمایش اول. 44
5-1-3 آزمایش تولید گاز. 45
5-2-3 تهیه مایع شکمبه. 45
5-3-3 محلول بزاق مصنوعی.. 45
5-4-3 تهیه بزاق مصنوعی.. 46
5-5-3 روش کار. 47
5-6-3 آماده کردن ویالها برای انکوباسیون. 47
5-7-3 مواد و وسایل مورد نیاز. 48
5-8-3 اندازه گیری پارتیشنینگ فاکتور 48
5-9-3 معادلات و محاسبات تولید گاز. 48
5-10-3 اندازهگیری pH. 50
6-3 آزمایش دوم. 50
6-1-3 آماده سازی دامها 50
6-2-3 جیره غذایی.. 51
6-3-3 نگهداری و تغذیه دامها 52
6-4-3 نمونه برداری از خوراک.. 53
6-5-3 وزن کشی برهها 53
6-6-3 بهداشت و واکسیناسیون برهها 53
6-7-3 نمونه گیری از خون و اندازه گیری متابولیتهای آن. 53
6-8-3 تعیین غلظت نیتروژن آمونیاکی و pH شکمبه. 54
6-8-1-3 آمادهسازی محلول فنل 54
6-8-2-3 آمادهسازی محلول هیپوکلریت… 55
6-8-3-3 آمادهسازی محلول استاندارد. 55
6-8-4-3 رسم نمودار استاندارد. 55
6-8-5-3 اندازهگیری نمونهها 55
7-3 تعیین ترکیب شیمیایی.. 56
7-1=3 اندازهگیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی (NDF) 56
7-1-1-3 تهیه محلول NDF. 56
7-1-2-3 وسایل لازم جهت اندازه گیری NDF 56
7-1-3-3- اندازه گیری الیاف نامحلول در شوینده اسیدی (ADF) 57
7-2-3 تهیه محلول ADF. 57
7-2-1-3 روش اندازهگیری.. 57
7-3-3 تعیین لیگنین.. 57
7-4-3 تعیین پروتئینخام. 58
7-5-3 تعیین چربی خام. 59
ک کنید
امل آن اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1398-05-06] [ 03:35:00 ق.ظ ]
|